Seth Lakeman naar 013

Ticketmaster
Seth Lakeman naar 013
Seth Lakeman naar 013

Als je naast (tenor)gitaar ook fiddle, banjo en viola kan spelen, ben je geboren voor de folk. Zo ook de Engelse multi-instrumentalist Seth Lakeman. In 1994 gedebuteerd met zijn broers als The Lakeman Brothers, maar inmiddels alweer sinds 2002 solo aan de weg aan het timmeren. Lakeman brengt prachtige folk traditionals, maar ook eigen werk waar de (vooral) Engelse folk in door klinkt. Met zijn mooie stem lukt het hem om de vaak toch redelijk conventionele muziek uit het strakke keurslijf te krijgen en te vertalen naar de folk en singer-songwriter sound van nu. Luister maar eens naar nummers als ‘Meet Me In The Twilight’ en ‘Lady Of The Sea (Hear Her Calling)’ hieronder. Voor deze show zijn staanplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen.

Seth Lakeman
Datum: za 28 okt ’17
Zaal: 013
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 20:30u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek