The Mavericks naar 013

Ticketmaster
The Mavericks naar 013
The Mavericks naar 013

Trek je dansschoenen maar aan, want vanavond gaan we de nacht wegdansen! The Mavericks komt naar 013 voor een exclusieve Nederlandse show. De band bracht in 2017 het album ‘Brand New Day’ uit en daar horen we The Mavericks zoals we ze al jaren kennen. Erg is dat allerminst. Hun meest succesvolle dagen mogen dan in de jaren 90 liggen, nog steeds klinkt er geen enkele band als deze Amerikanen. Want met het hokje ‘country’ doe je ze echt tekort. De band sleept er net zo goed tex mex, bluegrass, rock ‘n’ roll, salsa, mariachi, 40’s en 50’s pop, blues en rumba bij de haren bij. Kortom: nog steeds een uniek band! En live doen ze hun naam ook nog steeds eer aan, met geweldige en energieke shows.

The Mavericks
Datum: 16 februari
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Tickets vanaf 13 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek