The Mechanics naar Paradiso

Ticketmaster
The Mechanics naar Paradiso
The Mechanics naar Paradiso

De Antwerpse rockscene die zich in de vroege jaren negentig rond dEUS ontwikkelde is steeds meer richting jazz opgeschoven. Niet alleen Tom Barman met Taxiwars waagt zich aan het genre, maar ook dEUS-leden Rudy Trouvé en Mauro Pawlowski duiken diep in de jazz. Onder leiding van Belgische jazzdrummer Eric Thielemans stellen zij het nieuwe project The Mechanics voor. Een spannende samenwerking met Roman Hiele en Jean-Yves Evrard. Deze eclectische band verkent het duistere repertoire van jazzmeesters Ornette Coleman, Alice Coltrane, Sun Ra en Albert Ayler. Het eerste album verschijnt dit jaar nog. Voor liefhebbers van experimentele jazz en improvisatie.

The Mechanics
Datum: 15 December 2017
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek