The Molochs naar V11

Ticketmaster
The Molochs naar V11
The Molochs naar V11

The Molochs uit Los Angeles mag dan zijn vernoemd naar een mythisch monster, de sound van dit duo is behoorlijk ongekunsteld en elementair. Het nieuwe album America’s Velvet Glory, zoals de titel al doet vermoeden, voelt als een roadmovie dat zich ergens midden in de sixties afspeelt.

America’s Velvet Glory is een geestdriftig document, waarbij sprankelende melodieën opboksen tegen gevoelens van wanhoop, zonder zwaar aan te voelen. Sterker nog, liedjes als No Control en You Never Learn komen droogkomisch en uiterst onomwonden uit de verf, mede dankzij de lijzige, quasi-verveelde zang van Lucas Fitzsimmons.

The Molochs zijn eigenlijk, net als ene Jonathan Richman ooit, gevoelige dromers die zich niet helemaal thuisvoelen in de huidige tijdsgeest. En dus jagen ze de tijden na dat rock nét zijn maagdelijkheid verloor en alles nog mogelijk was. Vanavond in de V11 kun je lekker meedromen en deinen met deze charmante band.

The Molochs
Datum: 21 februari
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek