The Pains of Being Pure at Heart naar Paradiso Noord

Ticketmaster
The Pains of Being Pure at Heart naar Paradiso Noord
The Pains of Being Pure at Heart naar Paradiso Noord

De Amerikaanse band The Pains Of Being Pure At Heart personifieert een indiepop-esthetiek zoals die sinds de jaren tachtig herkenbaar is, en verrijkt die in de 21e eeuw met pareltjes van nieuwe liedjes. Na vier steevast goed ontvangen albums vol onweerstaanbare, tijdloze indiepopliedjes, verscheen dit jaar het vijfde album ‘The Echo of Pleasure’. Daarop zingt frontman Kip Berman nog steeds zijn idealistische, bijna aandoenlijke teksten. Muzikaal gezien zit het ook weer ijzersterk in elkaar, met afwisselend luchtige en strakke arrangementen. Het is het bewijs dat The Pains Of Being Pure At Heart het hoge niveau moeiteloos vast heeft kunnen houden.

The Pains of Being Pure at Heart
Datum: 12 Maart
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek