The Van Jets naar Rotown

Ticketmaster
The Van Jets naar Rotown
The Van Jets naar Rotown

We zijn precies tien jaar verwijderd van het wonderbaarlijke debuut Electric Soldiers, en inderdaad: The Van Jets zijn nog steeds een van de meest eigenwijze en consequent briljante Belgische bands in het circuit. Album numero vijf heet Future Primitives, met wederom een uiterst originele mix van glam, Britpop, garage, wave en indierock. Zoals de titel al suggereert, vormt Bang! alvast een pittig waarschuwingsschot: “Bang! goes the future crashing into me.”

Het viertal uit Oostende is een unicum binnen het rocklandschap: een band die hitgevoeligheid, charisma en het dwarse experiment slim met elkaar verzoent. Je zou denken: misschien hebben The Van Jets de toekomst gezien en zijn ze daardoor qua geluid de tijd ver vooruit. Als dat werkelijk zo is, dan krijgen we een concert dat ons tot ver in de toekomst blijft heugen.

The Van Jets
Datum: 19 december
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek