Tim Knol naar Rotown

Ticketmaster
Tim Knol naar Rotown
Tim Knol naar Rotown

Songwriter en muzikant Tim Knol oogstte zeven jaar geleden landelijk succes met zijn titelloze debuutplaat en doorbraaksingle Sam. Knol waarborgt een sterke langdurige fascinatie voor Amerikaanse rootsmuziek als country en Americana, doch altijd met een knipoog richting pop en alternatieve rockbands als Big Star en Teenage Fanclub. Naast beroepsmuzikant en muzikant is Knol ook begenadigd fotograaf en eigenaar van platenlabel Tender Records.

Zijn komende plaat Cut the Wire is een fraaie liedjesplaat, precies zoals we dat van Tim Knol gewend zijn. Elk van deze dertien songs is een mooi miniatuurtje an sich, met eigen vorm, ontstaansgeschiedenis en betekenis. De bevlogenheid spontaniteit van zijn garage/punkgroep The Miseries sijpelt op Cut The Wire een beetje door.

Liedjes als het zonovergoten A Kid’s Heart voeden gevoelens van verwondering en euforie. Anderzijds vormen de hartverwarmende melodieën een spannend contrast met vinnige levensobservaties, zoals op Echoes Of Laughter en nieuwe single Sweet Melodies. Vanavond voor het eerst met nieuw materiaal in Rotown!

Tim Knol
Datum: 10 maart
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek