7 Layers Sessions naar de Effenaar

Ticketmaster
7 Layers Sessions naar de Effenaar
7 Layers Sessions naar de Effenaar

Na meerdere uitverkochte edities keert 7 Layers Sessions terug in de Effenaar. De avond waar Dotan zijn favoriete singer-songwriters presenteert. Een avond vol echte, authentieke liedjes, waar je in volledige stilte van kan genieten. “Keer op keer blijken dit zulke bijzondere avonden te zijn en ik ben dan ook heel trots dat er weer een 7 Layers avond komt in Eindhoven. De Effenaar is nog steeds één van mijn favoriete zalen in Nederland en ik heb er zelf dan ook altijd met enorm veel plezier gespeeld. Deze line-up is misschien wel de meest bijzondere tot nu toe, dus ik kan niet wachten deze artiesten aan jullie voor te stellen.” aldus Dotan. Er zullen drie artiesten komen spelen, maar wie dit zijn houden we nog even geheim.

7 Layers Sessions
Datum: 17 december
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets vanaf vr 20 okt ’17

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek