Ciara Sidine naar Hedon

Ticketmaster
Ciara Sidine naar Hedon
Ciara Sidine naar Hedon

In september presenteerde Ciara Sidine in Ierland de opvolger van haar debuut album, Unbroken Line die opnieuw lovende recensies heeft gekregen ook vanuit Nederland. In Nederland resulteerde dat bijvoorbeel door airplay op Radio 2 en maakte Ciara Sidine haar opwachting in het tv-programma Vrije Geluiden. Ze mengt alternatieve Amerikaanse country als vanzelfsprekend met Ierse melodielijnen. Haar literaire achtergrond staat borg voor prachtige, doorleefde teksten. Maar de echte grote verrassing zijn haar songs en de stem waarmee ze die ten gehore brengt: glashelder, haarzuiver en soepel, met precies dat beetje ‘snik’ erin om je weerloos van ontroering achter te laten.

Ciara Sidine
Datum: vr 13 apr 2018
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek