Extra concert Elbow in AFAS Live

Ticketmaster
Extra concert Elbow in AFAS Live
Extra concert Elbow in AFAS Live

Wegens succes geeft de Engelse band Elbow op woensdag 28 februari een extra concert in AFAS Live. Het concert op 26 februari was razendsnel uitverkocht.

De bandleden van Elbow groeiden samen op in Manchester en spelen als sinds 1991 samen, sinds 1997 onder de huidige naam Elbow. Voor het debuutalbum ‘Asleep in the Back’ wordt de band meteen genomineerd voor een Mercury Prize. Vanaf dat moment groeit hun populariteit gestaag verder. In 2008 volgt de grote doorbraak met ‘One Day Like This’ van het Mercury Prize-winnende album ‘The Seldom Seen Kid’. In februari 2009 ontvangt Elbow de Brit Award voor beste Britse band.

Begin dit jaar verscheen het nieuwe, zevende studioalbum ‘Little Fictions’. Het album, geschreven en opgenomen in Schotland en Elbows eigen Blueprint Studios in Manchester, is het eerste na het vertrek van de originele drummer Richard Jupp en kwam direct binnen op nummer één in de Album Top 100. Elbow trad in augustus op Lowlands op waar de show alom lovende kritieken ontving.

Elbow
Datum: Woensdag 28 februari (Extra concert)
Zaal: AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 20 oktober om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek