Fleddy Melculy naar Hedon

Ticketmaster
Fleddy Melculy naar Hedon
Fleddy Melculy naar Hedon

Geen vlees wel vis! T-shirt van Metallica! Nee, een statement proberen we niet te maken, het zijn de songteksten van Fleddy Melculy, het alter ego van de Vlaamse muzikant Jeroen Camerlynck. Het afgelopen jaar kreeg Fleddy Melculy door de Vlaamse radiozender Studio Brussel geheel terecht een cultstatus aangemeten.

En weet je? Fleddy Melculy is ook muzikaal gewoon heel erg leuk! Fleddy Melculy stond al op grote festivals als Paaspop, Zwarte Cross, Eurosonic-Noorderslag, Graspop, Pukkelpop en in het voorprogramma van Guns ’n Roses en op hun eigen FleddyPalooza! Imposant lijstje toch?

Fleddy Melculy
Datum: vr 20 apr 2018
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek