Nieuwe datum Lady Gaga

Ticketmaster
Nieuwe datum Lady Gaga
Nieuwe datum Lady Gaga

De Joanne World Tour wordt in november en december hervat in Noord- Amerika. Het Europese deel start op 14 januari 2018 in Barcelona. Alle Europese shows worden ingehaald.

Live Nation heeft vandaag bevestigd dat het hele Europese deel van de Lady Gaga Joanne World Tour wordt ingehaald in 2018. De tour wordt in november en december al hervat in Noord- Amerika gevolgd door de nieuwe data voor de Europese concerten. De aftrap vindt op zondag 14 januari in Barcelona plaats en vervolgens reist Lady Gaga met haar Joanne World Tour langs alle Europese steden die voor dit jaar gepland stonden. De Europese tour eindigt op 23 februari in Berlijn. De nieuwe tourdata zijn onderaan dit persbericht te vinden. Het concert dat op dinsdag 3 oktober in de Ziggo Dome zou plaats vinden is verplaatst naar zaterdag 20 januari in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Kaarten voor de nieuwe concerten zijn vanaf nu weer in de verkoop. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Als de bezoekers niet op de nieuwe datum kunnen, dan krijgen ze hun aankoopbedrag terug. Alle kaartkopers krijgen per mail een bericht hierover.

Lady Gaga
Datum: Zaterdag 20 januari 2018
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek