7 Layers Sessions naar Doornroosje

Ticketmaster
7 Layers Sessions naar Doornroosje
7 Layers Sessions naar Doornroosje

Na drie uitverkochte edities keert 7 Layers Sessions terug in Doornroosje. De avond waar Dotan zijn favoriete singer-songwriters presenteert. Een avond vol echte, authentieke liedjes, waar je in volledige stilte van kan genieten.

“Keer op keer blijken dit zulke bijzondere avonden te zijn en ik ben dan ook heel trots dat er weer een 7 Layers avond komt in Nijmegen. Deze line-up is misschien wel de meest bijzondere tot nu toe, dus ik kan niet wachten deze artiesten aan jullie voor te stellen.” aldus Dotan. Er zullen drie artiesten komen spelen, maar wie dit zijn houden we nog even geheim.

7 Layers Sessions
Datum: 19 december
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:45
De kaartverkoop start vrijdag 20 oktober om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek