7 Layers Sessions naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
7 Layers Sessions naar Tivoli de Helling
7 Layers Sessions naar Tivoli de Helling

Na meerdere uitverkochte edities keert 7 Layers Sessions op 20 december terug in de Helling. De avond waar Dotan zijn favoriete singer-songwriters presenteert. Een avond vol echte, authentieke liedjes, waar je in volledige stilte van kan genieten. “Keer op keer blijken dit zulke bijzondere avonden te zijn en ik ben dan ook heel trots dat er weer een 7 Layers avond komt in Utrecht. Deze line-up is misschien wel de meest bijzondere tot nu toe, dus ik kan niet wachten deze artiesten aan jullie voor te stellen.” aldus Dotan. Er zullen drie artiesten komen spelen, maar wie dit zijn houden we nog even geheim.

7 Layers Sessions
Datum: 20 december
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek