Anastacia naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Anastacia naar Tivoli Vredenburg
Anastacia naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse soul-, pop- en rockzangeres Anastacia staat ook wel bekend als ‘de kleine vrouw met de enorme stem’. En met enorme verkoopcijfers, want sinds haar doorbraakhit I’m Outta Love verkocht ze wereldwijd meer dan 30 miljoen albums. Vanavond draait alles om Anastacia’s nieuwe album Evolution, die ze heeft opgenomen tijdens haar Ultimate Collection Tour! Het album, dat in Stockholm is opgenomen met producer Anders Bagge (die onder meer werkte met Celine Dion, Janet Jackson en Madonna) en zijn team van Baggpipe Studios, staat voor een terugkeer van de ‘oude’ Anastacia: boeiende rocknummers afgewisseld met catchy poptracks en gevoelige ballads, allen gekenmerkt door haar herkenbare stem en het krachtige geluid wat daarbij hoort.

Anastacia
Datum: 19 april
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek