André Hazes naar Ahoy

Ticketmaster
André Hazes naar Ahoy
André Hazes naar Ahoy

Het afgelopen weekend hebben bijna 30.000 mensen een fantastisch feest gevierd in een stampvol Ahoy! Het leven werd gevierd en het glas geheven tijdens deze twee concerten van André Hazes. Na deze succesvolle eerste editie komt André Hazes terug met een gloednieuwe show. Op zaterdag 27 oktober 2018 keert dit groots opgezette concert terug naar Rotterdam.

André Hazes wordt door Nederland omarmd. Twee weken geleden ontving hij uit handen van Marco Borsato de Ticketmaster Award voor Populairste Nederlandse Artiest van het afgelopen jaar en dat is niet voor niets. Van elke gelegenheid weet André één groot feest te maken. Wanneer ‘Leef’ klinkt zingt iedereen mee en wordt de daad bij het woord gevoegd.

André Hazes
Datum: 27 oktober 2018
Zaal: Ahoy
Aanvang: 20.00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek