Black Bottle Riot naar Doornroosje

Ticketmaster
Black Bottle Riot naar Doornroosje
Black Bottle Riot naar Doornroosje

Goede tradities zijn er om te koesteren, dus hoe sluiten we 2017 beter af dan met een show van de mannen van Black Bottle Riot? Dit jaar staan ze weer op de planken met een show vol high energy rock & blues.

De afgelopen tijd is Black Bottle Riot met hun nieuwe drummer als bezetenen aan het schrijven gegaan voor hun vierde album. Momenteel is de band op tour in Spanje om de nummers podium ready te maken, en ze te primeuren op deze avond in Doornroosje. De mannen nemen eigen supports mee die minstens zo hard zullen rocken en hebben ongetwijfeld nog meer in petto (herinneren jullie de BBQ en het eigen gebrouwen bier nog?) om deze avond tot een totaal succes te maken.

Black Bottle Riot
Datum: 29 december
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek