Blue October naar de Melkweg

Ticketmaster
Blue October naar de Melkweg
Blue October naar de Melkweg

Amerikaanse hardrockband Blue October mixt stevige rock, elektro en pop en weet dat echter kloppend en overtuigend te brengen. Geleid door sympathieke frontman Justin Furstenfeld doet de Texaanse groep al vele jaren mee en hebben ze al acht albums uitgebracht. ‘Home’ is het meest recente album van de heren. Een inspirerende plaat die het leven viert. Over de jaren heen heeft Blue October diverse hits gescoord, zoals ‘Into The Ocean’, ‘Hate Me’, ‘Calling You’, ‘Bleed Out’ en ‘Fear’. Met zulke tracks hebben ze een trouwe fanschare opgebouwd wereldwijd. Vanavond zal deze weer op hun wenken bediend worden!

Blue October
Datum: 07 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek