Ciara Sidine naar Paradiso

Ticketmaster
Ciara Sidine naar Paradiso
Ciara Sidine naar Paradiso

Ciara Sidine mengt alternatieve Amerikaanse country met Ierse melodielijnen. Haar liefde voor literatuur is terug te horen in haar teksten en dat is niet zo vreemd, want ze is de dochter van de Ierse schrijfster June Considine. In 2011 verscheen haar debuutalbum ‘Shadow Road Shining’ wat ze maakte ze met Paul Moore en Justin Caroll (beiden bekend van hun werk met Van Morrison). Dit jaar verscheen haar nieuwe album ‘Unbroken Line’. Haar muziek valt in de categorie Americana (“I have always been drawn to an American groove”), maar bevat daarnaast onmiskenbaar elementen uit country-soul en (Ierse) folk.

Zaterdag 14 April 2018 in Paradiso
Zaal open 19:30, Aanvang 20:00
Kaartverkoop

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek