D’Angelo met D’Tour 2 keer naar Paradiso

Ticketmaster
D’Angelo met D’Tour 2 keer naar Paradiso
D’Angelo met D’Tour 2 keer naar Paradiso

De legendarische soul/funk-artiest D’Angelo geeft tijdens zijn ‘D’TOUR’ twee exclusieve Nederlandse concerten in Paradiso, waar de zanger, gitarist en toetsenist twee jaar geleden ook twee uitverkochte concerten gaf. De als Michael Eugene Archer in Richmond, Virginia geboren multi-instrumentalist won meerdere Grammy’s, verkocht miljoenen albums en keerde twee keer na een lange hiatus zeer succesvol terug met een nieuw album. Zijn grootste hit is ‘Untitled (How Does It Feel)’ van het album ‘Voodoo’ uit 2000. In 2014 kwam zijn laatste album ‘Black Messiah’ uit.

D’Angelo
Datum: Zondag 11 Maart en maandag 12 maart 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Kaartverkoop

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek