Eek-A-Mouse naar de Oosterpoort

Ticketmaster
Eek-A-Mouse naar de Oosterpoort
Eek-A-Mouse naar de Oosterpoort

De Jamaicaanse singjay (singer/deejay) Eek-A-Mouse (Ripton Joseph Hylton) is letterlijk en figuurlijk a big man in reggae. Met zijn unieke en acrobatische manier van zingen, zijn indrukwekkende postuur en zijn tijdloze hits als Ganja Smuggling, Wa-Do-Dem en Rude Boy Jamaican draait hij nog steeds mee in de top van het genre en hij tourt momenteel weer volop.

Eek-A-Mouse begon al met zingen toen hij nog op school zat, maar zijn doorbraak naar ’t grote publiek kwam in 1981, tijdens een optreden op Jamaica’s meest toonaangevende reggae festival Reggae Sunsplash. In de jaren ’80 bracht hij een aantal platen, zoals Mouseketeer en Eek-A-Nomics, uit waarmee ook zijn internationale populariteit groeide. De live shows met zijn vijfkoppige band zijn een echt showbizzspektakel vol authentieke, rauwe en rebelse reggae, ska en dancehall. In november 2016 zette Eek De Oosterpoort op z’n kop en dat zal hij op 1 december zeker weer gaan doen.

Eek-A-Mouse
Datum: vrijdag 1 december
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 21:00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek