Elvis@TheChapel naar de Effenaar

Ticketmaster
Elvis@ TheChapel naar de Effenaar
Elvis@ TheChapel naar de Effenaar

Elvis@TheChapel is een Nuenense productie waarbij een week voor kerst in de H. Clemenskerk 25 Elvis songs gebracht worden door big band, koor, combo en zanger Mark Elbers. Mark wordt ook wel “The King van Nederland” genoemd en is beslist de beste Elvis Tribute artiest van het land. Zelfs Ray Walker (vriend en collega van Elvis) is onder de indruk van Mark. Dit jaar gingen alle kaarten voor de drie avonden in Nuenen binnen vijf uur over de toonbank waardoor deze productie veel fans buiten Nuenen heeft moeten teleurstellen. En daarom speelt ‘Elvis’ dit jaar ook in de Effenaar. Zorg dat je erbij bent, ‘before he leaves the building’!

Elvis@TheChapel
Datum: 21 december
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek