Fleddy Melculy naar Tivoli De Helling

Ticketmaster
Fleddy Melculy naar Tivoli De Helling
Fleddy Melculy naar Tivoli De Helling

De Vlaamse metalband Fleddy Melculy viel in 2016 op met hun debuutsingle T-shirt Van Metallica, een aanklacht tegen mensen die bandshirts van de H&M dragen maar geen idee hebben wat voor muziek die band maakt. Frontman Jeroen Camerlynck maakt zich wel vaker kwaad, maar gelukkig heeft hij de hardcore/metal van Fleddy Melculy om die woede publieksvriendelijk te uiten. Na het debuutalbum Helgië (2016) brak er in Vlaanderen een bescheiden gekte uit rondom de band en schopten de heren het zelfs tot support van Guns N’ Roses. Half februari komt hun tweede album: De Kerk Van Melculy!

Fleddy Melculy
Datum: 07 April
Zaal: Tivoli De Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek