Johnny Orlando & Mackenzie Ziegler naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Johnny Orlando & Mackenzie Ziegler naar Tivoli Vredenburg
Johnny Orlando & Mackenzie Ziegler naar Tivoli Vredenburg

Twee van Amerika’s grootste YouTube-sterren bundelen hun krachten in een gezamenlijke tour! Tienersterren Johnny Orlando en Mackenzie Ziegler scoorden vorig jaar hun eerste grote duo-hit met het aanstekelijke nummer Day & Night, dat inmiddels meer dan 15 miljoen YouTube-views heeft. Waar Johnny Orlando al sinds zijn achtste bezig is met muziek en hits scoorde als Let Go en Missing You, is zangeres/danseres Mackenzie Ziegler ook bekend van It’s A Girl Party. Nu maar hopen dat al hun twintig miljoen social media-followers in Pandora passen!

Johnny Orlando & Mackenzie Ziegler
Datum: 06 december
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek