Lilly Hiatt naar Paradiso

Ticketmaster
Lilly Hiatt naar Paradiso
Lilly Hiatt naar Paradiso

Dat de muzikale appel niet ver van de boom valt bewijst zangeres Lilly Hiatt, dochter van Americana grootheid John Hiatt. In 2008 zong ze al mee op ‘Same Old Man’ van vader Hiatt. Lilly mixt haar rootsrock met een flinke scheut alternative rock en dat houdt in dat haar geluid af en toe behoorlijk hard en gruizig is. De jonge Hiatt telg groeide op in Nashville en kreeg de Amerikaanse rootsmuziek thuis met de paplepel ingegoten, echter laat ze zich ook inspireren door alt-rock en new wave. Op haar meest recente plaat, ‘Trinity Lane’, wordt Lilly begeleid door John Condit (leadgitaar), Robert Hudson (bas), Allen Jones (drums) en producer Michael Trent. Hiatt was, net als haar vader, niet vies van een stevige borrel.  In het titelnummer ‘Trinity Lane’ neemt zij daar afstand van getuige haar tekst “I get bored, so I wanna get drunk. I know how that goes so I ain’t gonna touch it”. Dat de jonge Hiatt haar ervaringen en gevoelens laat spreken in haar muziek blijkt overduidelijk uit nummers als ‘Rotterdam’ waar ze zingt over (verloren) liefde in deze stad, en ‘The Night David Bowie Died’, waar ze de dood van een van haar helden verwerkt.

Maandag 30 April 2018 in Paradiso
Zaal open 19:30, Aanvang 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek