Ntjam Rosie naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Ntjam Rosie naar Tivoli Vredenburg
Ntjam Rosie naar Tivoli Vredenburg

De Kameroenees-Nederlandse zangeres Ntjam Rosie mengt al haar hele carrière op volstrekt natuurlijke wijze jazz, soul en pop met Afrikaanse muziek. Haar unieke stijl bracht haar al op North Sea Jazz en diverse malen in De Wereld Draait Door. Vanavond brengt Rosie het theaterconcert Breaking Beats, een show waarin ze de lange reis van ‘het zwarte ritme’ volgt. Behalve door haar band wordt ze bijgestaan door percussionist Koko Lawson en dj/turntablist DJ Optimus (Neels Smeekens). Onder leiding van regisseur en choreograaf Lloyd Marengo laat Rosie in deze voorstelling het beste van zichzelf zien!

Ntjam Rosie
Datum: 10 februari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek