Run The Jewels naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Run The Jewels naar Tivoli Vredenburg
Run The Jewels naar Tivoli Vredenburg

Op 7 november staat Run The Jewels in Ronda! De rappers, die eerder dit jaar al op Best Kept Secret te zien waren als de afsluiters van ONE, nemen Danny Brown mee naar Utrecht.

Run The Jewels
Afzonderlijk verdienden hiphop-iconen Killer Mike en EI-P al hun sporen, maar samen bleek het tweetal een monsterverbond. Na Run The Jewels 1 en 2 verscheen afgelopen najaar Run The Jewels 3. Met hun maatschappij-kritische lyrics behoort het duo in deze politiek roerige tijden tot één van de meest uitgesproken en relevante acts van dit moment.

Danny Brown
Danny Brown staat bekend om zijn unieke rapstijl, een combinatie van een oldskool flow en catchy trap beats. In 2011 brak hij wereldwijd door met zijn plaat XXX. In de jaren daarna trad de Amerikaanse rapper op met o.a. Eminem, A$AP Rocky en Macklemore & Ryan Lewis. Afgelopen najaar verscheen zijn vierde album Atrocity Exhibition, met daarop features van o.a. Kendrick Lamar, Evian Christ en Kelela.

Run The Jewels
Datum: 07 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 18:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek