Sofi Tukker naar Paradiso

Ticketmaster
Sofi Tukker naar Paradiso
Sofi Tukker naar Paradiso

Een Grammy-nominatie op zak voordat er een debuutalbum uit is, een internationale hit met het eerste samen geschreven nummer ‘Drinkee’ en een featuring in de reclame van Apple Watch: je kunt wel zeggen dat Sofi Tukker een droomstart had in 2016. Het in New York gestationeerde duo Sophie Hawley-Weld en Tucker Halpern maakt door 90’s house geïnspireerde junglepop. Eerste EP ‘Soft Animals’ werd net als de eerste single een groot succes en zorgde voor tientallen miljoenen streams. En dat met muziek die niet per se makkelijk in het gehoor ligt. Ondanks dat de band nog in de kinderschoenen staat, ligt er al een wereld aan hun voeten.

Vrijdag 2 Februari 2018 in Paradiso
Zaal open 19:30, Aanvang 20:00

Kaartverkoop

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek