Swedish Death Candy naar de Sugarfactory

Ticketmaster
Swedish Death Candy naar de Sugarfactory
Swedish Death Candy naar de Sugarfactory

Swedish Death Candy is zeker psychedelisch, maar weinig bands kunnen dat tegelijkertijd combineren met een bulderende heaviness, melodische power en een dynamiek met uitersten. Ze ontstijgen hun genregenoten en dat bewijzen ze met hun gloednieuwe video ‘Last Dream’ en de aankondiging van de release van het debuutalbum op 10 november. Een plaat die sterk beïnvloed is door Black Sabbath tot Queens of The Stone Age en van Can en The Beatles tot Oasis. Om dit te vieren gaat dat band op tour met hun indrukwekkende liveshow. Daarbij slaan ze de Melkweg niet over!

Swedish Death Candy
Datum: 06 December
Zaal: Sugarfactory
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek