Tonight Alive naar de Melkweg

Ticketmaster
Tonight Alive naar de Melkweg
Tonight Alive naar de Melkweg

Catchy female fronted punkpop met een flinke 90’s saus: dat is waar de Australische band Tonight Alive in excelleert. Fijne riffs, rustige coupletten en dan lekker los in grootse refreinen. De band rondom frontvrouw Jenna McDougall tourt al jaren succesvol rond in de scene en knalde in 2014 ook in bioscoopzalen met hun nummer ‘The Edge’ op de soundtrack van ‘The Amazing Spider-man 2’. De band stond al verschillende keren in Melkweg en komt nu terug met hun electrorockende single ‘Temple’ onder de arm en support van land- en labelgenoten With Confidence en de gloednieuwe band The Gospel Youth.

Tonight Alive
Datum: 16 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Verkoop start vr 20 okt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek