Tricklebolt naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Tricklebolt naar Burger- weeshuis
Tricklebolt naar Burger- weeshuis

De Sallandse rockformatie Tricklebolt speelde zich direct vanaf het moment van oprichting (2014) luid en duidelijk in de kijker en is als BurgerBeurs band met een debuutalbum op zak de wijde wereld ingetrokken. Naast hun eigen shows verzorgden ze voorprogramma’s voor o.a. Bökkers, King of the World, DeWolff en Uriah Heep. In september stonden ze nog op het Grote Kerkhof in het voor programma van Golden Earring. Tricklebolt maakt Engelstalige no-nonsense rockmuziek met als grote inspiratiebronnen Uriah Heep, Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath en Brainbox. Vanavond staan ze met nieuw werk op het podium dus niet missen.

Tricklebolt
Datum: 6 januari
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek