Danny Vaughn & Dan Reed – Snake Oil & Harmony naar de Boerderij

Ticketmaster
Danny Vaughn & Dan Reed – Snake Oil & Harmony naar de Boerderij
Danny Vaughn & Dan Reed – Snake Oil & Harmony naar de Boerderij

Danny Vaughn en Dan Reed hebben de krachten gebundeld voor hun project Snake Oil & Harmony. Danny Vaughn kennen we als leadzanger van Tyketto, Waysted en Ultimate Eagles. Dan Reed is bekend als oprichter van Dan Reed Network, na Bon Jovi de hoogst scorende band op het Polygram label. Verwacht een intieme akoestische avond met een selectie uit de carrières van deze sympathieke rockers en anekdotes over hun leven ‘on the road’.

De muzikale paden van Danny en Dan kruisten elkaar in de loop der jaren regelmatig. Een aantal jaren geleden besloten de muzikanten hun handen ineen te slaan en Snake Oil & Harmony was geboren. Danny dook in het repertoire van Dan Reed Network en omgekeerd. Op deze manier ontstonden unieke versies van hits als ‘Forever Young’, ‘Wings’, ‘Seasons’, ‘Standing Alone’, ‘Ritual’, ‘Rainbow Child’, ‘Get to You’ en vele anderen!

Danny Vaughn & Dan Reed – Snake Oil & Harmony
Datum: vrijdag 9 maart 2018
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Kaartverkoop

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek