Django Django naar Doornroosje

Ticketmaster
Django Django naar Doornroosje
Django Django naar Doornroosje

Het Britse viertal Django Django verovert in 2012 razendsnel de muziekwereld met zijn betoverende mix van gitaarpop, folk en elektronica. De debuutplaat van deze band uit Londen is lovend door de pers ontvangen en stond bovenaan de jaarlijstjes.

Hun creatieve psychedelische en groovende mix van pop, electronica, folk en rock leverde de band al een nominatie op voor de Mercury Prize, net als eretitels als ‘Album van het Jaar’ in toonaangevende bladen als Rolling Stone en NME. De opvolger ‘Born under Saturn’ verscheen in 2015 en een nieuw album komt eraan. Hun energieke en explosieve prestaties op het podium onderstrepen de veelzijdigheid en de klasse van deze band.

Django Django
Datum: 06 maart
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 19:45u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek