G3 naar het Klokgebouw

Ticketmaster
G3 naar het Klokgebouw
G3 naar het Klokgebouw

Gitaarlegendes Joe Satriani, John Petrucci (Dream Theater) en Uli Jon Roth (Scorpions) met een avondvullende G3-gitaarspektakel naar Klokgebouw

Ja, je leest het goed; gitaarmeester Joe Satriani komt met zijn fameuze G3 tour naar Eindhoven. Hij brengt John Petrucci (Dream Theater) en Uli Jon Roth (Scorpions) mee en rockt het Klokgebouw volledig kapot met solo’s waar je mond van open valt en gitaartrucs waar menig gitaarleraar van gaat blozen.

Laten we het toch even kort over de CV’s van deze rock royalty hebben. Satriani zelf zat o.a. in Deep Purple en gaf les aan niemand minder dan Kirk Hammett (Metallica) en Steve Vai. John Petrucci zwaait de gitaarscepter bij Dream Theater en Uli John Roth doet dat bij Scorpions! De avond bestaat uit optredens van de drie gitaristen met ieder hun eigen band gevolgd door een uitgebreide ‘G3-jam’ waarbij de drie gitaarhelden het podium delen en samen voor spectaculair gitaarwerk zorgen.

G3
Datum: 14 april
Zaal: Klokgebouw
Aanvang: 19:00 uur
Zaal open: 17:00 uur
Kaartverkoop start op donderdag 26 oktober ’17

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek