Sam Smith naar Ziggo Dome

Ticketmaster
Sam Smith naar Ziggo Dome
Sam Smith naar Ziggo Dome

Op vrijdag 5 mei geeft de Engelse singer-songwriter Sam Smith een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. De tournee staat in het teken van het nieuw te verschijnen album ‘The Thrill Of It All’.

Met zijn bijdragen aan ‘Latch’ van Disclosure in 2012 en ‘La La La’ met Naughty Boy in 2013 maakte Sam Smith een vliegende start. Het jaar erop scoorde hij zijn eigen nummer 1-hit met ‘Money On My Mind’ en zette zichzelf wereldwijd op de kaart met de single ‘Stay With Me’ dat niet alleen in Europa in de hoogste regionen van de hitlijsten belandde.

Smith’s nieuwste album ‘The Trill Of It All’ dat op 3 november verschijnt, is de langverwachte opvolger van zijn succesvolle debuutplaat ‘In The Lonely Hour’ (2014), waarvan er wereldwijd ruim 12 miljoen exemplaren zijn verkocht en in Nederland bekroond werd met triple platina. De eerste single van het nieuwe album, ‘Too Good At Goodbyes’, kwam onlangs binnen op de nummer 1 positie in de officiële hitlijst in het Verenigd Koninkrijk en werd zo zijn zesde nummer 1 hit.

Sam Smith stond in 2015 voor het laatst in Nederland, voor een uitverkochte menigte in de toenmalige Heineken Music Hall.

Sam Smith
Datum: Vrijdag 5 mei 2018
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 27 oktober om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek