7 Layers Sessions naar Bitterzoet

Ticketmaster
7 Layers Sessions naar Bitterzoet
7 Layers Sessions naar Bitterzoet

‘7 Layers’ staat voor de zeven lagen waaruit onze huid bestaat. Met het afpellen van deze huidlagen kom je dichter bij de ‘kern’ en daar komen de puurste dingen uit voort. Zo zou muziek ook moeten zijn! Als muzikant leg je je ziel bloot en ben je bereid om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep ‘vreemden’. Op de ‘7 Layers’-avonden staat deze rauwe aanpak centraal. Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Eigenlijk wordt de zaal die avond omgetoverd tot een huiskamer waarin nieuwe muziek ontdekt kan worden. Geen beats, geen overgeproduceerde muziek, maar gewoon echte liedjes en echte verhalen.

Dotan over de artiesten die komen spelen: “Deze line-up is misschien wel de meest bijzondere tot nu toe, dus ik kan niet wachten deze artiesten aan jullie voor te stellen.” Wie het zijn hoor je binnenkort…

7 Layers Sessions
Datum: 21 December 2017
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:45
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek