Architects en While She Sleeps naar 013

Ticketmaster
Architects en While She Sleeps naar 013
Architects en While She Sleeps naar 013

Maar even zonder dollen, wat een gruwelijke metalcore package hebben we hier te pakken of niet? Architects en While She Sleeps op één affiche! Als Parkway Drive de koning van de hedendaagse metalcore is, dan is Architects op zijn minst de kroonprins. De groep heeft alweer zeven albums uitgebracht, maar waar ze in hun beginjaren nog een beetje op zoek waren naar hun eigen sound, hebben ze die vanaf ‘Daybreaker’ (2012) definitief gevonden. Bikkelharde riffs worden afgewisseld met ambient passages, om er dan weer vol in te klappen met een bombastische hook. Met een glansrol voor zanger Sam Carter, die veel emotie in zijn screams weet te leggen.

While She Sleeps onderscheidt zich van de concurrenten door veel melodie in hun hakkende metalcore te plaatsen. En dan hebben we het niet over omhooggepitchte clean vocals, maar juist de fijne rauwe stem van gitarist Mat Welsh. Het laatste album ‘You Are We’ is ook nog eens helemaal in eigen beheer uitgebracht. Van een gebrek aan DIY of doorzettingsvermogen kan je de band dus niet betichten. En dan komt ook nog Counterparts mee als opener!

Architects en While She Sleeps
Datum: wo 31 jan ’18
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u

Kaartverkoop

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek