Avatar naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Avatar naar Tivoli Vredenburg
Avatar naar Tivoli Vredenburg

De Zweedse band Avatar is sinds de oprichting in 2001 uitgegroeid van een melodieuze deathmetalformatie tot een industrial rockmachine van ongekende proporties. Frontman Johannes Eckerström is niet bang voor make-up en voert onvermoeibaar de band aan als een combinatie van Alice Cooper en The Joker uit Batman – door alle showelementen zou je bijna vergeten dat hij een van ’s werelds beste metalzangers van dit moment is. Dat laat hij ook horen op Avatars nieuwe album Feathers & Flesh (2016), waarop de band zich presenteert als een prettig gestoorde mix van System Of A Down en Rammstein!

Avatar
Datum: 13 Maart
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:30
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek