Axel Flóvent naar Paradiso

Ticketmaster
Axel Flóvent naar Paradiso
Axel Flóvent naar Paradiso

Axel Flóvent is een jonge singer-songwriter uit een vissersplaatsje in het noorden van IJsland. Hij schreef al een tijdje muziek maar brak recent door met de EP ‘Forest Fires’ die meer dan 19 miljoen keer is afgespeeld op Spotify. Vergelijkingen met artiesten als Fleet Foxes, Bon Iver en Ásgeir komen langs en er wordt een grote toekomst voor Axel Flóvent voorspeld. Zijn sympathieke, melancholieke liedjes verdienen het. Axel zet met grote regelmaat nieuwe nummers online, waarvan ‘Quiet Eyes’ de meest recente EP is. Single ‘City Dream’ kwam in oktober uit en wordt gebruikt in de nieuwste campagne van Sunweb.

Axel Flóvent
Datum: 12 December 2017
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Start voorverkoop: 27 Oktober, 10:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek