Brian Fallon & The Howling Weather naar de Melkweg

Ticketmaster
Brian Fallon & The Howling Weather naar de Melkweg
Brian Fallon & The Howling Weather naar de Melkweg

Vorig jaar heette zijn begeleidingsband nog The Crowes, nu is het The Howling Weather, al zullen de meesten hem nog kennen als frontman en songschrijver van The Gaslight Anthem, zijn band die sinds 2015 op pauze staat. Maar zodra Brian Fallon zijn strot opentrekt, doen al die namen er niet zoveel meer toe. Fallon is de grootste Bruce Springsteen-fan ter wereld – een waardering die trouwens tegenwoordig ook andersom geldt – en heeft net als zijn held aan een gitaar en een paar woorden genoeg om je zijn verhaal in te trekken. Live trekt hij dat door naar hilarische monologen tussen de nummers door.

Brian Fallon & The Howling Weather
Datum: 06 maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 27 okt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek