Chelou naar Paradiso

Ticketmaster
Chelou naar Paradiso
Chelou naar Paradiso

Als kind van ouders die actief waren in de diehard punk-scene van het Londense Camden, groeide Chelou op met muziek. Hij is nu een 25-jarige, onafhankelijke artiest en producer die in 2014 zijn eerste werk online gooide. Dat leverde een behoorlijke online buzz op, maar bij het nummer ‘Halway To Nowhere’ ging het pas echt als een speer. Vijf miljoen views op YouTube en airplay op BBC Radio 1 in de programma’s van vooraanstaande dj’s als Annie Mac en Huw Stephens. Dat leverde de jonge artiest weer voorprogramma’s bij Bloc Party en Thurston Moore op. Verwacht overigens geen snoeiharde punk, maar subtiele indie-electropop die ergens tussen het werk van artiesten als Beck, Bon Iver en Cat power zweeft.

Chelou
Datum: Donderdag 12 April 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvan: 22:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek