Ciara Sidine naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Ciara Sidine naar Tivoli Vredenburg
Ciara Sidine naar Tivoli Vredenburg

De Ierse singer-songwriter Ciara Sidine koppelt als vanzelfsprekend melodielijnen uit haar thuisland met Amerikaanse alt.country. In 2011 verscheen haar debuutalbum Shadow Road Shining, waarop behalve haar gloedvolle, heldere zang ook de beeldende teksten opvielen – Sidine is dan ook al jaren werkzaam als redacteur bij een literaire uitgeverij. De opvolger liet even op zich wachten, maar in 2017 was er dan eindelijk Unbroken Line, een plaat waarop de talenten van Ciaria Sidine tot volle wasdom zijn gekomen. Geschikt voor liefhebbers van Alison Krauss, Emmylou Harris en Mary Black!

Ciara Sidine
Datum: 17 April
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek