Ciare Sidine naar ’t Paard

Ticketmaster
Ciare Sidine naar ‘t Paard
Ciare Sidine naar ‘t Paard

n mei 2011 was ze er ineens, een nieuwe ster aan het Amerikaans-Ierse firmament: singer-songwriter Ciare Sidine. Haar debuutalbum Shadow Road Shining verraste kenners en buitenstaanders. Ze mengt alternatieve Amerikaanse country als vanzelfsprekend met Ierse melodielijnen. Haar literaire achtergrond staat garant voor prachtige, doorleefde teksten. Maar de echte grote verrassing zijn haar songs en de stem waarmee ze die ten gehore brengt: glashelder, haarzuiver en soepel, met precies dat beetje ‘snik’ erin om je weerloos van ontroering achter te laten. Nu is daar het nieuwe album Unbroken Line die opnieuw de klasse aangeeft van deze bijzondere zangeres. Ze wordt tijdens haar concerten begeleidt door gitarist Conor Brady, bekend van o.a. de Dublinse groep The Blades.

Ciare Sidine
Datum: zondag 15 april 2018
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Voorverkoop start 27/10 om 12:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek