Dave McGraw & Mandy Fer naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Dave McGraw & Mandy Fer naar Tivoli Vredenburg
Dave McGraw & Mandy Fer naar Tivoli Vredenburg

Wanneer je de perfecte samenzang van het Amerikaanse roots-duo Dave McGraw & Mandy Fer hoort, denk je dat ze al hun hele leven samen muziek maken. Toch zijn ze pas sinds 2010 bij elkaar. Na twee jaar van overal en nergens optreden brachten ze in 2012 hun debuutplaat Seed Of A Pine uit, in 2014 opgevolgd door Maritime. Voor hun jongste album Off-Grid Lo-Fi (2016) trok het natuurminnende tweetal naar een nauwelijks bewoond eiland aan de noordwestkust van de VS, waar ze werkten in een primitieve opnamestudio die volledig draait op zonne- en windenergie. Authentieker wordt het niet!

Dave McGraw & Mandy Fer
Datum: 10 Mei
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek