Django Django naar de Melkweg

Ticketmaster
Django Django naar de Melkweg
Django Django naar de Melkweg

De Britse band Django Django veroverde razendsnel de muziekwereld met hun betoverende mix van gitaarpop, folk en elektronica. De debuutplaat van het psychedelische pop kwartet uit Londen werd lovend door de pers ontvangen en stond bovenaan de jaarlijstjes. “Eindelijk weer eens een echt origineel klinkende band” schreef de Volkskrant en NU.nl noemde het “Een klein meesterwerk”. De opvolger ‘Born under Saturn’ leverde de hooggespannen verwachtingen meer dan waar. Dit gaat natuurlijk niets anders zijn met de derde plaat ‘Marble Skies’, die eind januari verschijnt. Een album vol nieuwe sonische avonturen!

Django Django
Datum: 07 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 27 okt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek