Exodus naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Exodus naar Tivoli Vredenburg
Exodus naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse thrashmetalband Exodus mag dan niet bij de grote vier (Metallica, Megadeth, Slayer en Anthrax) van het genre horen, legendarisch zijn ze zeker. Al was het maar omdat de band mede is opgericht door Metallica-gitarist Kirk Hammett – hij zat in Exodus van 1979 tot en met 1983. De eerste drie albums van Exodus, Bonded By Blood (1985), Pleasures Of The Flesh (1987) en Fabulous Disaster (1989), zijn blauwdrukken van de thrashmetal, maar ook in de jaren daarna wist de band – ondanks de vele bezettingswisselingen – heel wat potten te breken. Een nieuw album komt eraan!

Exodus
Datum: dinsdag 10 Juli
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek