Ezra Furman naar Bitterzoet

Ticketmaster
Ezra Furman naar Bitterzoet
Ezra Furman naar Bitterzoet

Rammelende, nonchalante indierock met veel melodie en aanstekelijke refreinen: een van de grootste en leukste indierock-doorbraken van de afgelopen paar jaar is Ezra Furman. Met zijn goed ontvangen album ‘Perpetual Motion’ veroverde hij in 2015 vele harten. Het was niet zijn debuut, want dat verscheen al in 2013. Samen met een band in verschillende bezettingen speelt hij de zalen plat. Zijn nieuwste nummer ‘Driving Down To L.A.’ laat weer nieuwe, rauwere kanten van de muzikant zien. Dat belooft veel voor het album ‘Transangelic Exodus’, dat vier dagen voor zijn Bitterzoet-optreden verschijnt.

Ezra Furman
Datum: 13 Februari 2018
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek