Franz Ferdinand naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Franz Ferdinand naar Tivoli Vredenburg
Franz Ferdinand naar Tivoli Vredenburg

De Schotse indierockband Franz Ferdinand scoorde in 2004/2005 een reeks hits die we gerust moderne klassiekers mogen noemen. Take Me Out, The Dark Of The Matinée, Michael, Do You Want To en This Fire: allemaal dansbare meezingers die muzikaal ook nog eens bijzonder ingenieus in elkaar zitten. Na vier studioalbums zocht de band nieuwe wegen en ging op het album FFS (2015) een spannende samenwerking aan met de Amerikaanse band The Sparks. Inmiddels is Franz Ferdinand weer helemaal Franz Ferdinand en hun nieuwe album Always Ascending komt eraan! Voor deze plaat werkten ze samen met producer Philippe Zdar, die ook werkte met bands als Cassius, Phoenix en the Beastie Boys. Well do ya? do ya do ya want to?

Franz Ferdinand
Datum: 03 maart
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek