Jacqueline Govaert naar Paradiso

Ticketmaster
Jacqueline Govaert naar Paradiso
Jacqueline Govaert naar Paradiso

Bijna tien jaar geleden kondigde Krezip aan te stoppen. Frontvrouw van die band Jacqueline Govaert begon al snel na het afscheidsconcert met haar solo-carrière, wat in 2010 bekroond werd met succesvol debuutalbum ‘Good Life. In oktober verscheen haar derde album ‘Lighthearted Years’. Daarop blikt de zangeres terug op haar jaren bij Krezip maar ook veel nieuwe en eigentijdse invloeden spelen een rol.

Het album is geproduceerd door de Amerikaanse producer Mitchell Froom en is ook in zijn studio in Californië opgenomen. Op de plaat spelen veel Amerikaanse muzikanten mee als Matt Chamberlain (o.a. Pearl Jam), Bob Glaub (Bob Dylan, John Lennon, Bruce Springsteen) en Davey Faragher (Elvis Costello, Willy DeVille, Sheryl Crow).

Jacqueline Govaert
Datum: 13 April 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek