La Pegatina naar Paradiso

Ticketmaster
La Pegatina naar Paradiso
La Pegatina naar Paradiso

De Spaanse mestizoband La Pegatina (Barcelona) staat er bekend om de hele zaal aan het feesten te krijgen. Bij voorkeur in de eerste paar minuten van de show. Mestizo is van zichzelf al energiek maar daar voegen deze losgeslagen muzikanten ook nog wat punk en ska aan toe. Met een optreden op Lowlands werden al de eerste festivalharten gewonnen. Sindsdien maakte de band ook furore op Pinkpop, Parkpop, Zwarte Cross en Mundial met hun opzwepende optelsom van Mestizo, disco, ska en punk. Het nieuwe album ‘Revulsiu’ (letterlijk vertaald: schok) werd 12 mei dit jaar uitgebracht. Een toepasselijke titel gezien de band (na 12 jaar) nogal wat losmaakt zodra ze het podium betreden. Op dit inmiddels vijfde album werkt de band weer samen met een hele batterij aan gastmuzikanten. Dubioza Kolektiv, Capitán Cobarde uit Sevilla, Ska-P, Mongoolse punk-folk band Hanggai, zangeres en rapper Ms Maiko, MC Rayden uit Madrid, rock band Onda Vaga, Japans orkest Turtle Island, en Oques Grasses uit Catalonië.

La Pegatina
Datum: Zaterdag 21 April 2018
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek